Mimoses




Blues de lògica impossible.

Anhel intens,
triant les paraules per construir
pintures multicolors.

Ens presentem els dins
sobre safates fetes
d’ombres de fulles de falgueres.

No hi ha tristor ni soledat.

Sols melangioses mimoses als ulls.

Comentaris

  1. Shiny Things
    (Tom Waits Album: Orphans: Brawlers, Bawlers & Bastards)

    The things a crow puts in his nest
    They are always things he finds that shine best
    Somehow they’ll find a shiny dime, a silver twine
    from a valentine
    The crows all bring them shiny things.

    Leave me alone you big ol’ moon
    The light you cast is just a liar
    You’re like the crows, ‘cos if it glows
    You’re dressed to go, you guessed I know
    You’ll always cling to shiny things.

    Well, I’m not dancing here tonight
    But things are bound to turn around
    Though the only thing I want that shines is to be king
    here in your eyes
    To be your only shiny thing

    ResponElimina
  2. no puc dormir...
    enredada entre falgueres i diccionaris virtuals (ara en anglès i tot, bandarra!)...
    tan fàcil que seria adormir-se amb aquesta música sense fer cas de la lletra...!
    (a poc a poc aniré aprenent a llegir poesia i a llegir-te a tu, i em sembla que m'ajudarà a no sentir-me tan "jo", ni tampoc tan "ningú", que és un plaer ser "una que mira" i compartir-te!) petó a la galta!!

    ResponElimina
  3. Bona nit tresor de blogger avui et deixo gaufres que quan veig Magritte .....(en deixo unes per L’Arare i també per la williams que se les veu que no han menjat aquests dies)
    XDDDD
    ;)********

    ResponElimina
  4. Bon diaaaaa!

    Ei, Onix, gràcies, reina mora!
    Si us agraden els gaufres, aquí us en deixo una recepta, en V.O.

    Ingrédients :

    2 œufs
    300 g de farine
    40 cl de lait
    100 g de beurre
    1 sachet de levure
    1 cuillère à soupe de sucre
    1 pincée de sel


    Faire fondre le beurre et le laisser refroidir.

    Battre les œufs entiers dans un saladier. Ajouter en alternance progressivement, le lait et la farine puis la levure, le sucre, le sel et le beurre refroidi.
    Bien mélanger pour obtenir une pâte homogène.

    Préchauffer le gaufrier. Verser la pâte à l'aide d'une louche et retourner le gaufrier immédiatement. Laisser cuire 1 à 2 minutes sur chaque face selon votre goût.
    (Recepta que s'assembla molt a la de la meva cosina de Toulouse)
    _________________
    P.D. ja que no escric al meu blog (m'he autocensurat uns dies) aprofito per escriure als vostres ;D
    ___________________
    P.D.2.- hmmm... gràcies per la música, pels teus poemes i per ser a la xarxa, C.M.
    Un petó amb gust de neula.

    ResponElimina
  5. El Magrit m'encanta.

    Però també els teus poemes!! Molt maco allò de la ginesta

    ResponElimina
  6. Iruna no fan falta explicacions. No tinc cap pressa. I la meva forma de ser no la canviaràs...;)
    Petonet. :)*

    ÒnixEls gaufres magnifics!!! Petons dolços :)*************

    Arare Ara per Ara(re) massa feina. Em menjo elqs que ha portat ònix. ;
    Petó, per avui, i uns quants pel camí... ;)***

    Dolça williams dels ulls de mel....
    Que ets dolça, punyetera!!! ;)
    Petonets dolços. :)***

    ResponElimina
  7. ho faig sense voler

    ResponElimina
  8. ònix!! gràcies pels gaufres (no els he tastat mai!!) Sóc més de crêpes -no havia vist que n'havies portat-

    Ja me'n vaig cap a casa

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada