dilluns, 25 de desembre de 2006

Mimoses




Blues de lògica impossible.

Anhel intens,
triant les paraules per construir
pintures multicolors.

Ens presentem els dins
sobre safates fetes
d’ombres de fulles de falgueres.

No hi ha tristor ni soledat.

Sols melangioses mimoses als ulls.

8 comentaris:

barbollaire ha dit...

Shiny Things
(Tom Waits Album: Orphans: Brawlers, Bawlers & Bastards)

The things a crow puts in his nest
They are always things he finds that shine best
Somehow they’ll find a shiny dime, a silver twine
from a valentine
The crows all bring them shiny things.

Leave me alone you big ol’ moon
The light you cast is just a liar
You’re like the crows, ‘cos if it glows
You’re dressed to go, you guessed I know
You’ll always cling to shiny things.

Well, I’m not dancing here tonight
But things are bound to turn around
Though the only thing I want that shines is to be king
here in your eyes
To be your only shiny thing

iruna ha dit...

no puc dormir...
enredada entre falgueres i diccionaris virtuals (ara en anglès i tot, bandarra!)...
tan fàcil que seria adormir-se amb aquesta música sense fer cas de la lletra...!
(a poc a poc aniré aprenent a llegir poesia i a llegir-te a tu, i em sembla que m'ajudarà a no sentir-me tan "jo", ni tampoc tan "ningú", que és un plaer ser "una que mira" i compartir-te!) petó a la galta!!

onix ha dit...

Bona nit tresor de blogger avui et deixo gaufres que quan veig Magritte .....(en deixo unes per L’Arare i també per la williams que se les veu que no han menjat aquests dies)
XDDDD
;)********

Arare ha dit...

Bon diaaaaa!

Ei, Onix, gràcies, reina mora!
Si us agraden els gaufres, aquí us en deixo una recepta, en V.O.

Ingrédients :

2 œufs
300 g de farine
40 cl de lait
100 g de beurre
1 sachet de levure
1 cuillère à soupe de sucre
1 pincée de sel


Faire fondre le beurre et le laisser refroidir.

Battre les œufs entiers dans un saladier. Ajouter en alternance progressivement, le lait et la farine puis la levure, le sucre, le sel et le beurre refroidi.
Bien mélanger pour obtenir une pâte homogène.

Préchauffer le gaufrier. Verser la pâte à l'aide d'une louche et retourner le gaufrier immédiatement. Laisser cuire 1 à 2 minutes sur chaque face selon votre goût.
(Recepta que s'assembla molt a la de la meva cosina de Toulouse)
_________________
P.D. ja que no escric al meu blog (m'he autocensurat uns dies) aprofito per escriure als vostres ;D
___________________
P.D.2.- hmmm... gràcies per la música, pels teus poemes i per ser a la xarxa, C.M.
Un petó amb gust de neula.

williams ha dit...

El Magrit m'encanta.

Però també els teus poemes!! Molt maco allò de la ginesta

barbollaire ha dit...

Iruna no fan falta explicacions. No tinc cap pressa. I la meva forma de ser no la canviaràs...;)
Petonet. :)*

ÒnixEls gaufres magnifics!!! Petons dolços :)*************

Arare Ara per Ara(re) massa feina. Em menjo elqs que ha portat ònix. ;
Petó, per avui, i uns quants pel camí... ;)***

Dolça williams dels ulls de mel....
Que ets dolça, punyetera!!! ;)
Petonets dolços. :)***

williams ha dit...

ho faig sense voler

williams ha dit...

ònix!! gràcies pels gaufres (no els he tastat mai!!) Sóc més de crêpes -no havia vist que n'havies portat-

Ja me'n vaig cap a casa

Altres llocs...

Fotoblogs

Llocs passats

Seguidors (gràcies!!)

Miquel Àngel
© Miquel Àngel Vich de totes les fotografies i escrits, excepte on s'indica un altre cosa.
Es permet la citació i els extractes d'aquest bloc si se'n fa constar la procedència. Per a qualsevol altre ús, caldrà l'autorització escrita.
Ah!I si et veus en alguna foto, i no vols sortir, m'ho dius i la retiro. Gràcies!
Creative Commons License Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons. ecoestadistica.com Page copy protected against web site content infringement by Copyscape